Search:

Kineska masaža glave

sij 28 2017

Kineska masaža glave

Kineska masaža glave jedna je od najstarijih terapija u liječenju migrena i običnih glavobolja, ali i liječi bol u vratu i ramenima koje uzrokuje stres. Također se odlična pokazala u liječenju sinusa.

 

Kineska masaža glave je dio tradicionalne kineske masaže. Osim klasičnih primjena radi poboljšanja cirkulacije i opuštanja, masaža glave pomaže i kod akutnih i kroničnih problema sa sinusima pa se ovim tretmanom uvelike pomaže oslobađanju začepljenih sinusa i potiče rad dijelova sinusa koje rijetko koristimo radi plitkog disanja.

 

Ova masaža pomaže i kod glavobolja i migrena i pomaže općem boljem stanju cijelog organizma jer se balansira protok energije za koje Kinezi vjeruju da je ključna za zdravlje organizma. Masaža je jako ugodna jer se nizom laganih poteza detaljno prolazi čelo, područje oko očiju i nosa, oko jagodica lica, tjeme, područje glave oko ušiju i same uši. Pomaže kod sljedećih bolesti: prehlada, kašalj, glavobolja, problemi sa sinusima, zubobolja, neke probavne probleme pa čak i nesanicu.

Share Post
balans


Pozdrav,
kako vam možemo pomoći?
Powered by