Search:

O nama

Marko Devčić

Licencirani Medicinski maser

Danas je masaža postala glavna dopunska terapija i važan dio alternativne medicine te ima vrlo važnu ulogu u održavanju zdravlja u svakodnevnom životu. Posebno u ovim vremenima kada je čovjek izložen stresu koji stvara pritisak na organizam i izbacuje ga iz ravnoteže, ne samo na tjelesnoj već i na psihičkoj razini. Trajna napetost i ukočenost tijela i mišića uzrokuju smanjenje vitalnosti i energije te je sve to zajedno uzročnik mnogih bolesti današnjice.

Vrtoglavice, glavobolje, migrene, bolovi u vratu i ramenima, ukočenost vrata, probadanje u predjelu prsa i trbuha, trnjenje ruku i nogu, napetost i bolovi između lopatica, bolovi u križima i kukovima, slabija cirkulacija, otečenost zglobova, pretjerani umor samo su neki od problema s kojima se ljudi svakodnevno suočavaju, a kroz tretmane masaže mogu se uvelike olakšati ili potpuno ukloniti.

Poželite li uložiti u svoje zdravlje, možete nas pronaći u centru Zagrebu. U blizini Kvatrića nalazi se Balans – centar za masažu. U ugodnom i mirnom ambijentu čeka vas profesionalna masaža, individualan pristup svakom klijentu i zajedničko nalaženje načina kako zdravstveni problem smanjiti ili ukloniti.

 

Obratite se s povjerenjem!

Vaš Balans

massage-pierres-femme

Pozdrav,
kako vam možemo pomoći?
Powered by